Of stuur een persoonlijk appje naar de studio via:

Let op! Onderstaande data kloppen niet, hopelijk kunnen we deze epische reis op een ander tijdstip voortzetten!

Studio Burbus

Race vanaf 25 april een week lang met ons mee in de studio Burbus.

Op deze reis gaan we heel Nederland door op zoek naar verhalen van (ex)scouts/leiders. Doe mee als groep en maak een avond onvergetelijke radio met een kampvuur, heerlijk eten, (bel)spelletjes, muziek en een kans om met jouw band live te spelen op de radio. Maar er is ook ruimte voor cabaret of een hoorspel! Laat de luisteraar alle hoeken van het terrein horen, ons is niets te gek.. Radio is namelijk het  creatiefste medium!


Wat gaan we doen?

Van 25 april tot en met 2 mei gaan wij met Studio Burbus elke dag langs een andere groep om radio te maken en de mooiste verhalen van elke groep te verzamelen.

Elke avond een nieuwe scoutinggroep

Wij reizen door heel Nederland en gaan elke avond op bezoek bij een nieuwe scoutinggroep waar die groep de gaafste scoutingverhalen mag vertellen op de radio!

Eigen leden aan het woord

Tijdens de avond is er genoeg ruimte om jullie eigen programma op de radio te laten horen.  

Eigen bands op de radio

Is er in jullie groep een eigen scouting band? Ook die kunnen een podium krijgen bij Studio Burbus.

Techniek wordt geregeld

Alle techniek die nodig is voor de live uitzending wordt door ons geregeld. Een kant en klare studio komt jullie kant uit gereden.

Enthousiast!? Geef je op

Ben jij al enthousiast en wil je meedoen? of wil je meer info van ons? stel al je vragen in het vragen formulier, dan komen wij hier razendsnel op terug.

Programma ideeën

Hoe maak je nu een zo leuk mogelijk radio programma? Wij hebben een paar ideeën en handvaten 

Babbelbox

Een simpel te maken opname studio waarin je je eigen vragen kunt stellen aan al je jeugdleden. Hierin kunnen de mooiste verhalen worden verteld.

Belspelletjes

Niks is leuker dan spelletjes via de telefoon te spelen op de radio. Wij zorgen voor een telefoonverbinding, jullie hoeven alleen nog maar een spelletje of quiz te bedenken.

Specialiteiten

Zit er iemand in de groep met een gigantische muziek kennis, of weet hij/zij alles over het weer of iemand met een heel ander bijzonder talent. Geef hem/haar zijn minute of fame op de radio!

Gave activiteiten

Organiseert jullie groep binnenkort een te gekke activiteit waar iedereen aan mee kan doen? Maak reclame via Studio Burbus.

Nog enthousiaster worden? Deel dit met je groep

Impressie:

Luister voorgaande editie hieronder terug:

Het Burbus team

Jesse

Gert

Wouter

Lars

Aldert

Edgar

Rymer

Volg ons op social media